Mahjong WEST: score wadi weekend en tussenstand seizoen 2021 – 2022 toegevoegd

Afgelopen weekend hebben we weer een heerlijk wadi weekend gehad, dit jaar in de Schaluinenhoeve in Baarle-Nassau. Vorig jaar kon het vanwege corona niet doorgaan dus het was dit jaar extra bijzonder en leuk om weer een weekend lang met elkaar op te trekken. Wat stond er zo al op het programma: een enclavewandeling onder leiding van een stadsgids, een rondje bosgolf bij Baarle Outdoor, heerlijk dineren bij La Frontière en op zondagmiddag het bezoekerscentrum + een wandeling in Merksplas (één van de kolonieën die gezamenlijk de Werelderfgoed status heeft gekregen). We hebben er allemaal enorm van genoten.

Uiteraard zijn er ook de nodige spelletjes Mahjong gespeeld: in totaal 7 rondes van elk 1 uur. De scores en de uitslag van het weekend kun je hier bekijken. De tussenstand van het seizoen 2021 – 2022 is hier te vinden.