20 januari – relax dag

Vandaag lekker lui geweest. Na een laat ontbijt en een Facetime gesprek met Meron en Maud in Nederland gaan we sporten: Tineke zwemmen en Aad fitnessen. Daarna in de sauna, wandelen over de boulevard van Puerto del Carmen en een verlate lunch in een van de vele restaurantjes langs de boulevard. Het weer knapt op: ‘s morgens bewolkt en fris maar in de loop van de middag gaat de zon schijnen en wordt het een lekkere temperatuur. We kopen een flesje (locale Lanzarote) wijn bij de lokale SPAR supermarkt om de hoek en lopen terug naar het hotel. Aad nog een rondje zwemmen en even genieten van de zon bij het zwembad. Happy hour op het terras, al met al een heerlijk rustig dagje!

Windschermen op het strand maar vrijwel geen mensen op de strandstoelen: te koud!

Windschermen op het strand maar vrijwel geen mensen op de strandstoelen: te koud!

Aparte wandel- en fietspaden langs de hele boulevard, super geregeld

Aparte wandel- en fietspaden langs de hele boulevard, super geregeld

We zitten hier redelijk dicht bij het vliegveld maar hebben er absoluut geen last van

De corona maatregelen op het strand

De vogels beginnen hier al nestjes te bouwen