22 januari – terug naar huis

Na het ontbijt de koffer verder inpakken en met de auto naar het vliegveld. De inleverplaats van de huurauto’s staat heel slecht aangegeven dus we moeten een extra zoekrondje rijden. Uiteindelijk – met de hulp van Google Maps – komen we op de juiste plaats terecht. Auto inleveren, inchecken en op tijd vertrekken (13:05 uur) naar Fuerteventura voor een tussenstop op weg naar Eindhoven. Op Fuerteventura moeten we uit het vliegtuig omdat het schoongemaakt moet worden. Ook hier weer op tijd vertrokken en na een voorspoedige vlucht komen we 20 minuten eerder aan (om 19:45 uur) dan gepland. Met de taxi naar het Novotel waar de auto staat en in sneltreinvaart (er mag ’s avonds 130 km/uur gereden worden!) naar Assen. We zijn om 22:45 uur thuis waar het lekker warm is omdat we de thermostaat al eerder (via WiFi) omhoog gezet hebben. Het was een heerlijke vakantie: een prachtig eiland en een welkome break van de min of meer totale lockdown in Nederland! Het weer had de laatste dagen wat beter kunnen zijn maar je kunt niet alles hebben!