Voorbereidingen voor onze vakantie naar Canada

De koffers zijn gepakt: we zijn er klaar voor! Morgen begint onze vakantie naar Canada. Met Cees en Caroline (C&C) gaan we 3 weken rondtrekken in 2 campers in West-Canada. We vliegen eerst naar Calgary, dan door de Rocky Mountains naar Vancouver, oversteken naar Vancouver Island, terug naar Vancouver en dan terugvliegen vanuit Vancouver naar Amsterdam.

Omdat we morgenochtend vroeg vertrekken en we op tijd op Schiphol moeten zijn slapen we komende nacht bij Cees en Caroline. Om 3 uur vertrekken we uit Assen. Onderweg weinig files (alleen bij de afrit van de snelweg om naar Warmond te gaan) en om half zes staan we bij C&C voor de garage. Een hartelijke ontvangst, een kop koffie, een biertje en een lekker maaltijd: een top voorbereiding.

Een spelletje Keezen en op tijd naar bed want morgen staat om 06:15 de taxi voor de deur!