Van München naar huis

We hebben een heel rustige en snelle vlucht naar München: geen turbulentie en een short-cut via Denemarken (schijnt korter / sneller te zijn dan over Engeland en Nederland). Aad heeft een paar uur kunnen slapen, Tineke alleen een paar hazenslaapjes. Aan het eind van de vlucht krijgen we een ontbijt geserveerd en om even over twee in de middag landen we met 1 uur vertraging op het Franz Josef Strauss vliegveld in München.

We hebben genoeg tijd om naar de gate te lopen voor de volgende vlucht naar Amsterdam. Daar wacht ons een vervelende verrassing: het vliegtuig en de gezagvoerder van het vliegtuig zijn wel aanwezig maar een aantal bemanningsleden moet nog uit Lyon komen (en het vliegtuig daar is nog niet vertrokken). Een onbekende vertraging die uiteindelijk 3 uur gaat duren. We doden de tijd met o.a. een paar spelletjes skipbo. Vanwege de vertraging krijgen we een voucher van 10 Euro om wat eten / drinken te kopen. Met ruim 3 uur vertraging vertrekken we om twintig over zes naar Amsterdam waar we om half acht landen.

Na de landing is het een enorm eind lopen naar bagageband 18. De koffers komen er gelukkig snel aan dus kunnen naar de uitgang. Cees heeft de taxi die ons komt ophalen al gebeld en we kunnen vrijwel direct instappen. 25 minuten later zijn we bij C&C thuis.

Kopje koffie met een boterham en naar bed. Door het tijdverschil (9 uur) en het reizen zijn we allemaal wel aan wat slaap toe. We zijn echter al vroeg wakker (jetlag) dus Aad naar beneden voor een kopje thee, blog en de krant lezen. Tineke krijgt van Caroline – die ook wakker is – een kopje thee op bed. Cees gaat om acht uur snel even naar de AH voor o.a. kwark en vers fruit dus we krijgen weer een heerlijk ontbijt voorgeschoteld – daar kunnen we geen genoeg van krijgen (moeten we misschien maar mee door gaan!). Om half tien nemen we hartelijk afscheid – drie weken met z’n vieren op pad is geen kleinigheid. We hebben een fantastische vakantie gehad zonder problemen en ongelukken dus daar kunnen we met volle tevredenheid op terug kijken. Om 12 uur zijn we weer thuis waar ons een stapel post wacht (door onze lieve buurvrouw verzameld) en een bosje rozen van een onbekende gever (waarvoor hartelijke dank♥). We hopen dat jullie genoten hebben van onze blog en hopelijk tot een volgende keer!