Mahjong NOORD

Op zaterdagavond 18 maart heeft de mahjonggroep NOORD weer gespeeld. Klik hier om de uitslag te bekijken. De bokaal en de lantaarn gaan beide mee naar de Dobbenwal! 👍👎

De tussenstand van het seizoen 2022 – 2023 (en misschien de eindstand als we voor 1 juli niet meer spelen) kun je hier bekijken. Geen grote wijzigingen: Tom blijft bovenaan en Frank helaas op de onderste plaats. Tineke is door de hoge score 1 plaats omhoog geschoven.

Het was weer gezellig en tot een volgende keer!🥳

Mahjong WEST

De groep Mahjong West heeft vrijdagavond 3 februari gespeeld in Zoetermeer. Het was weer een heel gezellige avond met flinke hoogte- en dieptepunten! Klik hier om de pagina met de relevante gegevens van Mahjong groep WEST te openen.

Zonnestroom bijgewerkt

De stroomproductie van de zonnepanelen is bijgewerkt t/m januari 2023. Deze maand zitten we op een productie van 82% van de verwachte hoeveelheid (113 kWh ten opzichte van 138 kWh). Klik hier om de grafieken te bekijken.

Aangezien de stroomproductie in 2022 heel goed is geweest (5540 kWh) hebben we veel stroom ‘over’ binnen ons huidige contract (dat loopt van 4 april 2022 t/m 3 april 2023). Dit kunnen we mooi gebruiken om ons gasverbruik binnen het – door de overheid ingestelde – verbruiksplafond te houden. Electrisch bijverwarmen met een electrisch kacheltje is minder efficient dan een warmtepomp maar het scheelt enorm in de portemonnee (zeker omdat we een variabel contract hebben met hoge gasprijzen)!

Zonnestroom

De maand november is voorbij dus tijd om de balans op te maken voor de stroom productie van de afgelopen maand. Klik hier om de bijgewerkte grafieken te bekijken.

Gedurende november ongeveer geproduceerd zoals verwacht: 173 kWh = 99%.

Op dit moment is de productie voor het jaar 333 kWh (6,5%) meer dan verwacht dus we mogen niet klagen!!